Gipsputs

Kvalitativ gipsputs i Stockholm

Välkommen till oss på Warren’s Stuckaturer – experten på gipsputs i Stockholm. Vi hjälper dig med både nyputsning av väggar och reparation av putsarbeten. Kontakta oss för mer information eller offert!

Gipsputs är ett fantastiskt material att arbeta med när det handlar om väggar. Materialet är enkelt att arbeta med och dessutom flexibelt. Det går dels att applicera tunna lager som följer underlaget, men det går även att lägga på upp till 60 mm på exempelvis en vägg. När man använder gipsputs försvinner även risken för att krympsprickor uppstår när materialet torkar.

gipsputs

Ett mycket användbart material

Gipsputs är ett material som är mycket användbart tack vare en flexibel formbarhet kombinerat med en hårdhet när det väl har torkat. Ett användningsområde där gipsputs passar perfekt är på svängda väggar, valv eller stuckatur som behöver repareras eller bättras på.

Gipsputs är dessutom mycket bra när det handlar om att laga skador på olika typer av underlag, som exempelvis lättbetong, traditionell betong och gips. Putsen integrerar sig med underlaget och resultatet blir en mycket slät och vacker yta.

Miljövänligt material för många olika miljöer

Gipsputs kan användas vid både nybyggen och renoveringar och går att applicera på de flesta underlag. Dessutom är gipsputs ett helt emissionsfritt material och därmed mycket miljövänligt. Passar utmärkt i både privata, offentliga och kommersiella miljöer.

Vi har det goda handlag och den erfarenhet som krävs för att få till ett riktigt bra resultat med gipsputs. Du är i goda händer hos oss – vi är erfarna och har arbetat med många renoveringar av äldre byggnader där kraven är höga. Vi vet hur man lägger upp arbetet med gipsputs för att få ett perfekt resultat utan skarvar eller ojämnheter.

Välkommen att kontakta oss för att få en offert på gipsputs i Stockholm!

Alltid perfekt resultat när vi applicerar gipsputs