Om oss

Modern stuckatur med gamla anor

Warren's Stuckaturer är ett familjeföretag som tillverkar och monterar stuckaturer enligt gamla traditioner. Vi erbjuder våra tjänster i Stockholm med omnejd. Vi hjälper våra kunder att ta fram unika stuckaturer som är helt anpassade efter kundernas specifika önskemål. Det går även att välja en befintlig variant som du kan se i vårt showroom.

stuckatur stockholm

Brett utbud stuckatur

Vi kan erbjuda allt från taklister, rosetter, pilaster, paneler och traditionella stuckaturer tillverkade i traditionella material som gips och hampa. Vi kan göra din interiör eller exteriör snyggare och mer trivsam med flera olika stuckaturdetaljer. Lister, takrosetter, väggdekorationer och väggpaneler, olika former av ornament med mera. Stora variationsmöjligheter finns det när det handlar om denna klassiska inredningsstil.

Stuckatur för inomhus och utomhusbruk

Alla våra produkter går att anpassa för att användas såväl inomhus som utomhus och passar för ett flertal verksamheter som hotell och restaurang men även för privata villor och bostäder, både i modern och klassisk stil. Vi kan dessutom laga och restaurera gamla eller trasiga stuckaturer.

Våra kunder består till stor del av privatpersoner, företagare och byggmästare.

Vi är specialiserade på kvalitetsstuckatur. Vi erbjuder välgörande design och högkvalitetsstuckatur till rimliga priser.

Alla våra medarbetare är välutbildade och erfarna och vi erbjuder bra garantier på våra tjänster.

Låt oss lyfta din lokal med stuckatur